• Troværdighed

    Vi tager ansvar for de biler vi sælger og holder hvad vi har lovet vores kunder.

  • Kundetilfredshed

    Vi ønsker at levere biler, der lever op til dine forventninger og ønsker.

ALKBiler – Din brugtvognsforhandler

Med en passion om at tage ansvar for give kunder en god og behagelig oplevelse, ved at levere transparente og ærlige handler. Uanset hvilke behov du har, er vi hos ALKBiler klar til at hjælpe dig. Inden man køber en bil, er der mange overvejelser man skal have gjort sig før den endelige beslutning. Det kan være svært at bevare overblikket over hele processen, og vi ønsker at være med til bevare overblikket ved at rådgive og vejlede vores kunder.

Vi er fleksible som bilforhandler, og har du ikke muligheden for at træffe os i vores åbningstider, kan du til enhver tid aftale en fremvisning af bilerne udenfor åbningstiderne. Hos ALK Biler har vi konkurrencedygtige priser indenfor vores bilklasser, og er der en bil du er på udkig efter som vi ikke har på lager, har vi muligheden for at anskaffe ønskebilen.

Vores medarbejderes særlige fokus er at yde kompetent og professionel vejledning og rådgivning til dig der ønsker at sælge eller købe en bil. Så du får følelsen af tryghed uanset om du skal købe eller sælge. Vi lever af tilfredse kunder, og vi vil være med som de førende i branchen inden for kundetilfredshed.

Vi ved at vi har lavet en god handel, når vores kunder er tilfredse og kommer til os igen næste gang de skal have en ny brugt bil. Det er det vi stræber os efter, netop at du får en god oplevelse. Vi vejleder dig alt fra mærke og model til finansieringen, så du får netop det du ønsker.